Chinese traditional English German Russian Serbian

Start Up krediti 2019

Počni! Započeto je pola posla.


Ukoliko ste započeli sopstveni posao,  niste imali više od jedne registrovane firme ili radnje na svoje ime i niste zakonski zastupnik nekog pravnog lica, a potrebna su Vam sredstva za početak odnosno Start Up, za Vas su idealni krediti po povoljnim kamatnim stopama i „grace“ periodom od 1 godine – Start Up krediti 2019.    Pravo na korišćenje sredstava Fonda za razvoj imaju privredni subjekti i preduzetnici na području Republike Srbije, koji su registrovani u agenciji za Privredne registre od 01.01.2018. godine.  
Krediti se odobravaju pod sledećim uslovima: 
Minimalan iznos traženih sredstava ne može biti manji od 400.000,00 dinara, niti veći od 6.000.000,00 dinara.
Kamatna stopa je 1% godišnje ukoliko je instrument obezbeđenja garancija poslovne banke. U svim drugim slučajevima kamata je 2% na godišnjem nivou, uz primenu valutne klauzule.   Prilikom odobravanja Start Up kredita 2019 vrši se provera validnosti i vrednosti svih ponuđenih instrumenata obezbeđenja potraživanja i ocenu kvaliteta.    
Mi Vam možemo: 
• Registrovati firmu,
• Izraditi poslovni plan, 
• Pružiti informacije o pribavljanju neophodne dokumentacije, kao i savetovati Vas pri dobijanju Start up kredita.

MicroFinance Consulting spreman je da svojim resursima i znanjem, stane iza Vas i pomogne u realizaciji zahteva prilikom dobijanja Start Up kredita 2019, a svoju proviziju naplati nakon odobrenja zahteva. Pozovite nas jer mi ćemo doprineti poboljšanju Vašeg poslovanja.

Image
Copyright Info

Sve informacije (tekstovi, slike i ostale objavljene informacije na sajtu MFC), izuzev označenih članaka, podležu copyright-u kompanije MicroFinance Consulting DOO.

Reprodukcija ili umnožavanje sadržaja u celosti ili delimično nije dozvoljena bez pismenog odobrenja MicroFinance Consulting DOO.

Korišćenje tekstova, slika i drugih informacija, dopušteno je samo u lične svrhe.