Start Up krediti 2019

Počni! Započeto je pola posla.


Ukoliko ste započeli sopstveni posao,  niste imali više od jedne registrovane firme ili radnje na svoje ime i niste zakonski zastupnik nekog pravnog lica, a potrebna su Vam sredstva za početak odnosno Start Up, za Vas su idealni krediti po povoljnim kamatnim stopama i „grace“ periodom od 1 godine – Start Up krediti 2019.    Pravo na korišćenje sredstava Fonda za razvoj imaju privredni subjekti i preduzetnici na području Republike Srbije, koji su registrovani u agenciji za Privredne registre od 01.01.2018. godine.  
Krediti se odobravaju pod sledećim uslovima: 
Minimalan iznos traženih sredstava ne može biti manji od 400.000,00 dinara, niti veći od 6.000.000,00 dinara.
Kamatna stopa je 1% godišnje ukoliko je instrument obezbeđenja garancija poslovne banke. U svim drugim slučajevima kamata je 2% na godišnjem nivou, uz primenu valutne klauzule.   Prilikom odobravanja Start Up kredita 2019 vrši se provera validnosti i vrednosti svih ponuđenih instrumenata obezbeđenja potraživanja i ocenu kvaliteta.    
Mi Vam možemo: 
• Registrovati firmu,
• Izraditi poslovni plan, 
• Pružiti informacije o pribavljanju neophodne dokumentacije, kao i savetovati Vas pri dobijanju Start up kredita.

MicroFinance Consulting spreman je da svojim resursima i znanjem, stane iza Vas i pomogne u realizaciji zahteva prilikom dobijanja Start Up kredita 2019, a svoju proviziju naplati nakon odobrenja zahteva. Pozovite nas jer mi ćemo doprineti poboljšanju Vašeg poslovanja.

Image